Om os

Mændene bag L&N Supply Ships

Hos L&N er vi mere end bare teknik – vi er rigtige mennesker, der tror på, at høj
service kombineret med professionelt udstyr og erfaring giver den bedste
kundeoplevelse. Derfor vil vi gerne fortælle lidt om os selv.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er på telefonen døgnet
rundt, og du kan altid få fat i os på tlf. +45 22 42 22 39

Martin Nordtorp

Min vigtigste rolle hos L&N Supply Ships er at være den tekniske ekspert. Jeg er uddannet inden for shipping og har i en årrække drevet Hanstholm Bugserservice med Poul Nordtorp. Derfor har jeg mange års erfaring med det tekniske setup omkring skibene.

Det er vigtigt for mig, at vi leverer en stabil, professionel og sikker service til vores kunder. Du kan naturligvis altid ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Derudover vil jeg også ofte være på kontoret i Kattegat Siloen i Frederikshavn, hvor du naturligvis også altid er velkommen til at kigge forbi.

Rasmus Larsen

Min rolle hos L&N Supply Ships vil være at stå for den daglige drift. Det er også mig, du vil snakke med, når du har brug for at få lavet en opgave. Jeg er uddannet inden for shipping og har mange års erfaring fra den maritime verden.

For mig er det essentielt, at kunderne ved, at de kan regne med os – en aftale er en aftale. Vi leverer det aftalte arbejde til tiden og i høj kvalitet. Det er trygt at lave en aftale med os. Du finder også mig på kontoret i Kattegat Siloen, hvor jeg er klar til at tage en snak med dig.

Vi er et godt team, da vi begge kender branchen og den maritime verden i det hele taget – og vi ved, hvad der kræves i form af sikkerhed, tidsmæssig præcision og professionelt udstyr at arbejde i den branche.

”Kom sikkert i havn”

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag